Näsudden Utö Stuga, skärgårdsstuga, Stuguthyrning

Om vår stuga Boka online Aktiviteter Praktisk information Galleri

 

Välkommen till skärgårdens vänligaste butik med generösa öppettider på sommaren!

Glöm frystorkad mat och tunga vinflaskor! Köp fräscha grönsaker och härligt kött för grillen (och vin/öl/sprit) samt ett brett sortiment av matvaror, hos oss!

Betala bekvämt och säkert med ICA-kort eller med de vanligaste bankkorten.

Vi säljer förutom mat även vykort och V75 och är frimärksombud samt ombud för Systembolaget. Beställer du några dagar innan du kommer, kan du hämta ut och betala när du kommer, mot legitimation förstås. Vid slutförsäljning sänder de en likvärdig vara.
Uppge Systembolagets produktnummer och antal via email, fax eller telefon.
OBS! Endast kontant betalning för vin, öl och sprit!

Vi erbjuder grillad kyckling och annat från vår grill. Vårat nybakade (kaffe-)bröd sprider härlig doft i affären. Goda, färdiga smörgåsar och lunchpaket att ta med till utflykten finns på sommaren.

Har du speciella önskemål försöker vi tillgodose dem, vi uppskattar om vi får höra från dig några dagar i förväg. Vi har en liten gästbrygga där du kan lägga till med mindre båt någon timme medan du handlar, om du inte redan ligger vid gästhamnen.

Ett tips för skolklasser och större grupper är att göra en matsedel/lista och faxa den till oss, packningen brukar vara tillräcklig att bära på. Vi levererar på ön och tar tillbaka obrutna förpackningar.

Behöver du något för enklare fiske eller mota bort mygg har vi det också. Vår och höst brukar vi sälja jord och bark i säck för trädgården. Vi tänker också på småfåglarna när det blir kallt och tar hem fågelmat i säckar.

Välkomna in!

Tommy och Anneli Pettersson med personal

Ring 08-501 570 05 för att kontrollera våra öppettider. Vi är mycket flexibla vad gäller öppettiderna; om det är mycket gäster håller vi öppet längre.

Utö Livs / ICA
Köpman: Tommy Petersson
Gruvbryggan 130 56 Utö
Tel: 08-501 570 05
Fax: 08-501 575 90
Email: utolivs@swipnet.se

Näsudden, Utö Stuguthyrning
Näsuddens Brygga
130 56 UTÖ
Tel. +46 (0)8 501 571 83 / +46 (0)70 25 10 121
ewamay@nasudden.se